MENIU PIEPT DE PUI 500 G.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g de produs | 500 g portie |
---|---|---|
Proteine, g/100g | 13.4 | 67.2 |
Glucide, g/100g | 8.9 | 44.3 |
din care zaharuri, g/100g | 0.84 | 4.2 |
Lipide, g/100g | 3.2 | 16.0 |
din care saturate, g/100g | 1.16 | 5.8 |
Sodiu, g/100g | 1.0 | 5.0 |
Valori medii nutriționale | 121 kcal | 605 kcal |
509 kj | 2545 kj |
Ingrediente: piept de pui la grătar* 200 g. (sare iodat de potasiu, iod, antiaglomerant: E536, piper, boia dulce, usturoi, cimbru), cartofi* 200 g. (ulei de palmier,sare), varză 80 g, ceapă 20 g.
* obținut din produs decongelat. Poate proveni și din produs refrigerat.