Meniu piept de pui

MENIU PIEPT DE PUI 500 G.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la 100 g de produs 500 g portie
Proteine, g/100g 13.4 67.2
Glucide, g/100g 8.9 44.3
din care zaharuri, g/100g 0.84 4.2
Lipide, g/100g 3.2 16.0
din care saturate, g/100g 1.16 5.8
Sodiu, g/100g 1.0 5.0
Valori medii nutriționale 121 kcal 605 kcal
509 kj 2545 kj

Ingrediente: piept de pui la grătar* 200 g. (sare iodat de potasiu, iod, antiaglomerant: E536, piper, boia dulce, usturoi, cimbru), cartofi* 200 g. (ulei de palmier,sare), varză 80 g, ceapă 20 g.

* obținut din produs decongelat. Poate proveni și din produs refrigerat.