Cozonac cu nucă, stafide și rahat x 900 g.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g produs | 900 g porție |
Proteine, g/100g | 7.1 | 63.5 |
Glucide, g/100g | 44.3 | 398.5 |
din care zaharuri, g/100g | 15.04 | 135.4 |
Lipide, g/100g | 9.1 | 81.7 |
din care saturate, g/100g | 1.57 | 14.1 |
Sodiu, g/100g | 0.40 | 3.6 |
Valori medii nutriționale | 291 kcal | 2619 kcal |
1223 kj | 11007 kj |
Ingrediente: făină de grâu 000, apă, zahăr, miez de nucă, făină pregelatinizată de grâu și porumb, făină de soia, proteine din lapte, ouă, drojdie, scorțișoară, pesmet(făină de grâu 650, drojdie, sare iodată), griș din grâu, amidon, gluten din grâu, semințe de floarea soarelui, griș de grâu, pudră de zahăr caramelizat, amidon, glucoză, stafide, gluten de grâu, agent de îngroșare: alginat de sodiu; stabilizatori: pirofosfat de sodiu, sulfat de calciu; acid citric, drojdie inactivă, uleiuri vegetale rafinate de palmier și floarea soarelui, emulsifiant: mono- și digliceride ale acizilor grași (palmier), lecitină de floarea soarelui; sare iodată, acidifiant: acid lactic, antioxidant: extract bogat în tocoferol, palmitat de L-ascorbel, extract de rozmarin; cacao cu conținut redus de grăsime, corectori de aciditate: carbonat de potasiu, hidroxid de potasiu; sare iodat de potasiu, iod, antiaglomerant: ferocianură de potasiu, carbonat de calciu; antioxidant: acid ascorbic; agent de tratare a făinii: L-cisteină, enzime, solvent: propilenglicol; conservant: sorbat de potasiu; coloranți: caroteni, riboflavine, briliant blue, extract de sfeclă; enzime, arome: rom, vanilină, lămâie, portocală, zmeură, fructe de pădure, măr verde.
ALERGENI: gluten, soia, arahide și produse derivate, ou, nucă, lactoză. Poate conține urme de: susan.
A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.
Condiții de depozitare: temperatura maximă de 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.
Produsul poate conține coji de nucă.