MIC DEJUN 350 G.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g de produs | 350 g. portie |
---|---|---|
Proteine, g/100g | 7.4 | 25.8 |
Glucide, g/100g | 2.5 | 8.9 |
din care zaharuri, g/100g | 1.36 | 4.8 |
Lipide, g/100g | 7.1 | 24.7 |
din care saturate, g/100g | 2.15 | 7.5 |
Sodiu, g/100g | 1.40 | 4.9 |
Valori medii nutriționale | 104 kcal | 364 kcal |
433 kj | 1515 kj |
Ingrediente: roșii 100 g, ou 80 g, salată verde 50 g, telemea 50 g.(lapte de vaca pasteurizat, cheag, agent de intarire: clorura de calciu, sare), șuncă 50 g.(carne de porc din UE: pulpă de porc, apă, amidon, agent de întărire: lactat de sodiu, sare, proteină vegetală din soia, zaharuri: dextroză, agent de îngroșare: caragenan, proteină animală din porc, stabilizatori: difosfați, trifosfați, arome, condimente, extracte de condimente: țelină, antioxidanți: eritorbat de sodiu, extract bogat în tocoferoli, potențiator de aromă: monoglutamat de sodiu, guanilat disodic, inozinat disodic, gelifiant: clorură de potasiu, conservant: acid lactic, nitrit de sodiu), măsline 20 g.(măsline înnegrite prin oxidare, sare, stabilizator: gluconat feros, acidificant: acid lactic, conservant: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), ulei, sare, piper.
ALERGENI: ou, lapte, soia, țelină. Poate conține urme de: muștar.