Mic dejun

MIC DEJUN  350 G.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la 100 g de produs 350 g. portie
Proteine, g/100g 7.4 25.8
Glucide, g/100g 2.5 8.9
din care zaharuri, g/100g 1.36 4.8
Lipide, g/100g 7.1 24.7
din care saturate, g/100g 2.15 7.5
Sodiu, g/100g 1.40 4.9
Valori medii nutriționale 104 kcal 364 kcal
433 kj 1515 kj

Ingrediente: roșii 100 g, ou 80 g, salată verde 50 g, telemea 50 g.(lapte de vaca pasteurizat, cheag, agent de intarire: clorura de calciu, sare), șuncă 50 g.(carne de porc din UE: pulpă de porc, apă, amidon, agent de întărire: lactat de sodiu, sare, proteină vegetală din soia, zaharuri: dextroză, agent de îngroșare: caragenan, proteină animală din porc, stabilizatori: difosfați, trifosfați, arome, condimente, extracte de condimente: țelină, antioxidanți: eritorbat de sodiu, extract bogat în tocoferoli, potențiator de aromă: monoglutamat de sodiu,  guanilat disodic, inozinat disodic, gelifiant: clorură de potasiu, conservant: acid lactic, nitrit de sodiu), măsline 20 g.(măsline înnegrite prin oxidare, sare, stabilizator: gluconat feros, acidificant: acid lactic, conservant: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), ulei, sare, piper.

ALERGENI: ou, lapte, soia, țelină. Poate conține urme de: muștar.