Paine cu maia și cartofi

Paine cu maia și cartofi x 500 g.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs500 g
    Proteine, g/100g6.834.0
   Glucide, g/100g46.2230.8
                                 din care zaharuri, g/100g0.150.7
  Lipide, g/100g2.311.4
                                 din care saturate, g/100g0.301.5
Sodiu, g/100g0.783.9
Valori medii nutriționale236 kcal1180 kcal
999 kj4995 kj

Ingrediente: făină de grâu tip 550 și tip 480, maia din făină de grâu (făină de grâu tip 550, apă, drojdie), cartofi (22 %), apă, ulei de floarea soarelui, sare iodată, drojdie, antioxidant: acid ascorbic; agent de afânare: cisteină, enzime; antiaglomerant: ferocianură de potasiu.

ALERGENI: gluten.

Origine făină: UE.

Preparată cu maia naturală.

A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.

Condiții de depozitare: temperatura maximă de 24 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.