Paine cu maia și cartofi x 500 g.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g produs | 500 g |
Proteine, g/100g | 6.8 | 34.0 |
Glucide, g/100g | 46.2 | 230.8 |
din care zaharuri, g/100g | 0.15 | 0.7 |
Lipide, g/100g | 2.3 | 11.4 |
din care saturate, g/100g | 0.30 | 1.5 |
Sodiu, g/100g | 0.78 | 3.9 |
Valori medii nutriționale | 236 kcal | 1180 kcal |
999 kj | 4995 kj |
Ingrediente: făină de grâu tip 550 și tip 480, maia din făină de grâu (făină de grâu tip 550, apă, drojdie), cartofi (22 %), apă, ulei de floarea soarelui, sare iodată, drojdie, antioxidant: acid ascorbic; agent de afânare: cisteină, enzime; antiaglomerant: ferocianură de potasiu.
ALERGENI: gluten.
Origine făină: UE.
Preparată cu maia naturală.
A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.
Condiții de depozitare: temperatura maximă de 24 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.