Pâine cu maia

Paine cu maia x 500 g.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs500 g
    Proteine, g/100g8.140.6
   Glucide, g/100g55.2275.9
                                 din care zaharuri, g/100g0.180.9
  Lipide, g/100g2.311.6
                                 din care saturate, g/100g0.391.9
Sodiu, g/100g0.783.9
Valori medii nutriționale277 kcal1385 kcal
1173 kj5865 kj

Ingrediente: maia din făină de grâu 46 % (făină de grâu tip 550, apă, drojdie), făină de grâu tip 550 și tip 480, apă, ulei de floarea soarelui, sare iodată, drojdie, antioxidant: acid ascorbic; agent de afânare: cisteină, enzime; antiaglomerant: ferocianură de potasiu.

ALERGENI: gluten.

Origine făină: UE.

Preparată cu maia naturală.

A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.

Condiții de depozitare: temperatura maximă de 24 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.