Paine neagră cu maia

Paine neagră cu maia x 500 g.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs500 g
    Proteine, g/100g8.843.8
   Glucide, g/100g53.3266.6
                                 din care zaharuri, g/100g0.221.1
  Lipide, g/100g5.929.6
                                 din care saturate, g/100g0.693.4
Sodiu, g/100g0.592.9
Valori medii nutriționale319 kcal1595 kcal
1344 kj6720 kj

Ingrediente: făină neagră (36%), maia din făină de grâu (făină de grâu tip 550 , apă, drojdie), apă, tărâțe de grâu, ulei de floarea soarelui, sare iodată, drojdie, antioxidant: acid ascorbic; agent de afânare: cisteină, enzime; antiaglomerant: ferocianură de potasiu.

ALERGENI: gluten.

A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.

Condiții de depozitare: temperatura maximă de 24 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.