PIZZA BURDUF 500 g.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g. produs | 500 g. |
Proteine, g/100g | 12.0 | 60.0 |
Glucide, g/100g | 23.4 | 117.2 |
din care zaharuri, g/100g | 1.09 | 5.4 |
Lipide, g/100g | 8.6 | 42.8 |
din care saturate, g/100g | 4.65 | 23.3 |
Sodiu, g/100g | 1.76 | 8.8 |
Valori medii nutriționale | 219 kcal | 1096 kcal |
920 kj | 4602 kj |
Ingrediente: aluat de pizza 250 g. (făină de grâu, apă, ulei de măsline, sare iodată, drojdie), mozzarella 100 g. (lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice, sare, cheag microbian), șuncă 100 g. (carne de porc din UE: pulpă de porc; apă, amidon, agent de întărire: lactat de sodiu; sare, proteină vegetală din soia, zaharuri: dextroză; agent de îngroșare: caragenan; proteină animală din porc, stabilizatori: difosfați, trifosfați; arome, condimente, extracte de condimente: țelină; antioxidanți: eritorbat de sodiu, extract bogat în tocoferoli; potențiator de aromă: monoglutamat de sodiu, guanilat disodic, inozinat disodic; gelifiant: clorură de potasiu; conservant: acid lactic, nitrit de sodiu), brânză de burduf 50 g. (lapte de vacă pasteurizat, cheag, agent de întărire: clorură de calciu, sare), mărar.
ALERGENI: gluten, lapte, soia, țelină. Poate conține urme de: muștar.