PIZZA QUATRO FORMAGI 500 g.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g. produs | 500 g. |
Proteine, g/100g | 13.8 | 69.0 |
Glucide, g/100g | 24.2 | 121.2 |
din care zaharuri, g/100g | 1.92 | 9.6 |
Lipide, g/100g | 11.6 | 57.8 |
din care saturate, g/100g | 7.04 | 35.2 |
Sodiu, g/100g | 1.43 | 7.2 |
Valori medii nutriționale | 256 kcal | 1282 kcal |
1075 kj | 5375 kj |
Ingrediente: aluat de pizza 250 g. (făină de grâu, apă, ulei de măsline, sare iodată, drojdie), mozzarella 100 g. (lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice, sare, cheag microbian), sos de roșii 50 g. (apă, concentrat de tomate, zahăr, oțet din alcool, amidon modificat din porumb, sare iodată, amestec de condimente și plante aromatice, stabilizatori: gumă xantan, gumă guar, aromă pudră ketchup, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), parmezan 50 g.(lapte de vacă semidegresat, sare, cheag), brânză mărunțită cu mucegai albastru 25 g. (lapte de vacă, culturi de mucegai: Penicillin Roquefort, sare, cheag), brânză tare tip grana padana 25 g. (lapte, sare, cheag, conservanți: lisozima proteină naturală din ou).
ALERGENI: gluten, lapte, ou.
PIZZA QUATRO FORMAGI 1000 g.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g. produs | 1000 g. |
Proteine, g/100g | 11.9 | 119.4 |
Glucide, g/100g | 25.2 | 251.5 |
din care zaharuri, g/100g | 2.76 | 27.6 |
Lipide, g/100g | 9.6 | 95.9 |
din care saturate, g/100g | 5.88 | 58.8 |
Sodiu, g/100g | 1.38 | 13.8 |
Valori medii nutriționale | 235 kcal | 2348 kcal |
986 kj | 9858 kj |
Ingrediente: aluat de pizza 500 g. (făină de grâu, apă, ulei de măsline, sare iodată, drojdie), mozzarella 275 g. (lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice, sare, cheag microbian), sos de roșii 150 g. (apă, concentrat de tomate, zahăr, oțet din alcool, amidon modificat din porumb, sare iodată, amestec de condimente și plante aromatice, stabilizatori: gumă xantan, gumă guar, aromă pudră ketchup, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), parmezan 25 g.(lapte de vacă semidegresat, sare, cheag), brânză mărunțită cu mucegai albastru 25 g. (lapte de vacă, culturi de mucegai: Penicillin Roquefort, sare, cheag), brânză tare tip grana padana 25 g. (lapte, sare, cheag, conservanți: lisozima proteină naturală din ou).
ALERGENI: gluten, lapte, ou.