PLATOU CALD DE BERBECUT 650 G.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g de produs | 650 g portie |
---|---|---|
Proteine, g/100g | 16.2 | 105.2 |
Glucide, g/100g | 5.3 | 34.4 |
din care zaharuri, g/100g | 0.14 | 0.9 |
Lipide, g/100g | 13.6 | 88.6 |
din care saturate, g/100g | 5.55 | 36.1 |
Sodiu, g/100g | 1.45 | 9.4 |
Valori medii nutriționale | 210 kcal | 1365 kcal |
875 kj | 5688 kj |
Ingrediente: carne de miel* 350 g. (sare iodat de potasiu, piper, boia dulce, usturoi, cimbru), mamaligă 150 g. (făină de porumb, apă, sare), cârnați 100 g. (carne lucru vită, carne lucru porc, carne lucru oaie, ardei iute semințe, cimbru, sare, piper negru măcinat, usturoi, membrană naturală de oaie), telemea 100 g. (lapte de vacă pasteurizat, cheag, agent de întărire: clorură de calciu, sare), murături 50 g. (apa, oțet, sare, zahar, boabe piper, foi de dafin, țelină, ardel iute, boabe muștar, mărar, hrean).
ALERGENI: lapte, muștar, țelină.
* obținut din produs decongelat. Poate proveni și din produs refrigerat.