Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g produs |
Proteine, g/100g | 5.5 |
Glucide, g/100g | 41.8 |
din care zaharuri, g/100g | 19.12 |
Lipide, g/100g | 15.8 |
din care saturate, g/100g | 6.38 |
Sodiu, g/100g | 0.47 |
Valori medii nutriționale | 332 kcal |
1393 kj |
Ingrediente: făină de grâu, ou, apă, zahăr, uleiuri vegetale de floarea soarelui, palmier, rapiță și cocos; amidon modificat de porumb, cartofi și grâu; smântână, sirop de glucoză și fructoză, dextroză, maltodextrină, proteină din lapte praf integral, grăsimi vegetale hidrogenate din shea, zer pudră, lapte praf integral, lapte praf degresat, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, pastă de alune, miez de nucă, mac, magiun de prune, osânză de porc, drojdie, oțet din alcool, sare iodată, sirop de caramel, pudră de tip iaurt, gluten din grâu, proteine din lapte, zahăr caramelizat, dulceață de zmeură, afine, mure; frișcă pulbere, făină pregelatinizată de grâu și porumb; lactoză, făină de soia, albuș pulbere, scorțișoară, semințe de floarea soarelui, griș de grâu, pesmet din grâu, unt de cacao, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, lecitină de soia și de floarea soarelui, monostearat de sorbitan, esteri poliglicerici ai acizilor grași, esteri ai propan-1-2-diolului cu acizii grași, stearoil-2-lactilat de sodiu, esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grași din palmier; acidifianți: acid citric, acid lactic, acid tartric; stabilizatori: alginat de sodiu, sulfat de calciu, difosfat tetrasodic, carboximetilceluloză, hidroxipropilceluloză, sorbitol, carragenan, gumă xantan, gumă guar, celuloză, fosfat disodic, citrat trisodic, pirofosfat de sodiu; agenți gelatinizanți: alginat de sodiu, gumă gellan, difosfați și sulfat de calciu; antioxidanți: acid ascorbic, extract bogat în tocoferol, palmitat de L-ascorbel, extract de rozmarin; agenți de îngroșare: celuloză, alginat de sodiu, carboximetilceluloză; agenți de umezire: carboximetilceluloză de sodiu, glicerol, gumă xantan; agenți de afânare: difosfat disodic, carbonat acid de sodiu, carbonați de amoniu, pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu; corector de aciditate: carbonați de potasiu, acid citric, hidroxid de potasiu; solvent: propilenglicol; apă demineralizată, substanțe aromatizante, enzime, arome, vanilină, alcool etilic, arome: vanilie, rom, caramel, lămâie, portocală, zmeură, fructe de pădure, măr verde; concentrat de șofran, conservanți: acid sorbic, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, metabisulfit de sodiu; coloranți: beta-caroten, riboflavină, caroteni, carmin, luteină, sulfat de calciu, briliant blue, extract de sfeclă, caramel simplu, caramel cu sulfit de amoniu, carbonat de calciu; antiaglomerant: ferocianură de potasiu vitamine: A,D.
Produsul poate conține coji de nucă
A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.
Condiții de depozitare: temperatura cuprinsă între 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.