Platou prăjituri cremoase

Platou prăjituri cremoase kg.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs
    Proteine, g/100g5.8
   Glucide, g/100g39.2
                                 din care zaharuri, g/100g25.66
  Lipide, g/100g11.8
                                 din care saturate, g/100g5.92
Sodiu, g/100g0.28
Valori medii nutriționale287 kcal
1205 kj

Ingrediente: făină de grâu, zahăr, ouă, apă, zer pudră, brânză de vaci, cacao pudră cu conținut redus de grăsime, miez de nucă,  sirop de glucoză și fructoză; dextroză, pudră de tip iaurt, ulei vegetal de palmier, rapiță și de floarea soarelui, gluten din grâu, amidon modificat de porumb și cartofi; sare iodată, proteine din lapte integral, zer pudră, lapte praf degresat, grăsime nehidrogenată de cocos, amidon din grâu, nucă de cocos fulgi, unt de cacao, grăsimi vegetale hidrogenate din shea, palmier și rapiță; piure de fructul pasiunii, kiwi, portocale; amidon modificat: fosfat de diamidon hidroxipropilic; lapte condensat îndulcit, zahăr caramelizat, frișcă pulbere, proteină din lapte praf integral, espresso, sirop de zahăr invertit, emulgatori: monostearat de sorbitan, lecitină de soia, esteri poligliceridici ai acizilor grași, mono- și digliceride ale acizilor grași din palmier, esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grași din palmier, esteri ai propan-1-2-diolului cu acizii grași, citrogliceride, stearoil-2-lactilat de sodiu din palmier, esteri ai acidului lactic mono- și digliceridele acizilor grași; stabilizatori: alginat de sodiu, sulfat de calciu, difosfat tetrasodic,  sorbitol, carboximetilceluloză, hidroxipropilceluloză, carragenan, celuloză, gumă xantan, gumă guar, fosfat disodic, citrat trisodic, pectină; agenți de îngroșare: celuloză, amidon modificat din porumb, pectină, carboximetilceluloză, gumă xantan; acidifiant: acid lactic, acid citric, acid tartric; agenți gelatinizanți: alginat de sodiu, difosfați și sulfat de calciu; antioxidanți: acid ascorbic, extract de rozmarin, extract bogat in tocoferol, metabisulfit de sodiu; corector de aciditate: carbonați de potasiu, acid citric, citrat de sodiu, lactate de sodiu; agenți de afânare: carbonați de sodiu, difosfați, carbonat acid de amoniu; agenți de umezire: carboximetilceluloză de sodiu, gumă xantan; arome: vanilie, caramel; substanțe aromatizante, enzime, concentrat de lămâie, sirop de caramel, aromă naturală de lămâie, vanilină, extract de cafea, alcool, concentrate de dovleac și morcov, conservant: sorbat de potasiu; coloranți: caroteni, riboflavine, beta-caroten, caramel simplu, carotenoide, caramel amonical, caramel sulfit de amoniu, dioxid de titan, carmin, curcumina, complexe de cupru ale clorofilinelor, albastru briliant FCF; apă demineralizată, solvent: propilenglicol.

ALERGENI: soia, lapte, ou, gluten, sulfiți, nuci. Poate conține urme de: arahide, soia, fructe cu coajă lemnoasă, susan.

Produsul poate conține coji de nucă

A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.

Condiții de depozitare: temperatura cuprinsă între 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.