Prăjitură Alessia
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g produs |
Proteine, g/100g | 4.9 |
Glucide, g/100g | 46.7 |
din care zaharuri, g/100g | 18.52 |
Lipide, g/100g | 10.9 |
din care saturate, g/100g | 4.22 |
Sodiu, g/100g | 0.36 |
Valori medii nutriționale | 306 kcal |
1287 kj |
Ingrediente: foi bezea 53 g. (ou, zahăr, miez de nucă, făină de grâu, agenți de afânare: difosfat disodic, carbonat acid de sodiu; amidon de porumb), cremă cu aromă de brandy (apă, zahă, sirop de glucoză, amidon modificagt, dextroză, coloranți: sulfat de calciu, luteină; sare iodată; conservant: sorbat de potasiu; agenți de sechestrare: citrat trisodic; aromă, emulsificant: esteri poliglicerici ai acizilor grași; agent gelatinizant: gumă Gellan), cremă cu gust de vanilie (zahăr, amidon modificat, zer pudră, lapte praf degresat, grasimi vegetale (palmier), agenți gelatinizanți: alginat de sodiu, difosfați și sulfat de calciu; sare iodată, aromă, coloranți: caroteni, riboflavine), cremă de patiserie (apă, ulei hidrogenat de sâmburi de palmier, zahăr, amidon modificat de porumb și cartofi, zer pudră, lapte praf degresat, grasimi vegetale de palmier, sare iodată, dextroză, proteină din lapte praf integral, grăsime nehidrogenată de cocos, agenți gelatinizanți: alginat de sodiu, difosfați și sulfat de calciu; stabilizatori: alginat de sodiu, sulfat de calciu, difosfat tetrasodic, sorbitol, carboximetil celuloză, hidroxipropilceluloză, carragenan, gumă guar, fosfat disodic, citrat trisodic; emulsifiant: monostearat de sorbitan, lecitină de soia, esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grași din palmier; aromă, aromă de vanilie, colorant: caroteni, riboflavine, beta-caroten), cremă de vanilie (apă, dextroză, smântână, sirop de glucoză, amidon modificat, zahăr, maltodextrină, agenți de îngroșare: celuloză, carboximetilceluloză; acidifiant: acid citric; conservant: sorbat de potasiu; sare, aromă, emulgator: esteri poliglicerici ai acizilor grași, coloranți: caroteni, luteină, sulfat de calciu; vanilină).
ALERGENI: lapte, soia, ou, gluten, nuci. Poate conține urme de: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, susan.
Produsul poate conține coji de nucă.