Prăjitură cu iaurt și caise

Prăjitură cu iaurt și caise

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs
    Proteine, g/100g6.1
   Glucide, g/100g32.3
                                 din care zaharuri, g/100g20.25
  Lipide, g/100g13.9
                                 din care saturate, g/100g5.39
Sodiu, g/100g0.26
Valori medii nutriționale279 kcal
1168 kj

Ingrediente: foi chec 70 g. ( ou, făină de grâu, zahăr, ulei de floarea soarelui, apă, agenți de afânare: difosfat disodic E450i, carbonat acid de sodiu E500ii; amidon de porumb, solvent: propilenglicol; apă demineralizată, aromă de rom), cremă de patiserie  22 g. (apă, ulei hidrogenat de sâmburi de palmier, zahăr, amidon modificat de porumb și cartofi, zer pudră, lapte praf degresat, grasimi vegetale de palmier, sare iodată, dextroză, proteină din lapte praf integral, grăsime nehidrogenată de cocos,  agenți gelatinizanți: alginat de sodiu, difosfați și sulfat de calciu; stabilizatori: alginat de sodiu, sulfat de calciu, difosfat tetrasodic,  sorbitol, carboximetil celuloză, hidroxipropilceluloză, carragenan, gumă guar, fosfat disodic, citrat trisodic; emulsifiant: monostearat de sorbitan, lecitină de soia, esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grași din palmier; aromă, aromă de vanilie, colorant: caroteni, riboflavine, beta-caroten), umplutură cu caise (caise, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, amidon modificat, stabilizatori: celuloză, carboximetilceluloză de sodiu; acididiant: acid citric; arome, corector de aciditate: citrat de sodiu; conservant: sobat de potasiu; antioxidant: acid ascorbic; colorant: luteină), pastă aromatizantă crema yogurt (zahăr, apă, sirop de glucoză, acidifianți: acid lactic, acid citric; amidon modificat, arome: substanțe aromatizante naturale, preparate aromatizante, substanțe aromatizante; conservant: sorbat de potasiu).

ALERGENI: soia, lapte, ou, gluten. Poate conține urme de: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, susan.