Prăjitura Dulcineea

Prăjitură Dulcineea

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs
    Proteine, g/100g6.1
   Glucide, g/100g45.9
                                 din care zaharuri, g/100g26.20
  Lipide, g/100g12.9
                                 din care saturate, g/100g4.51
Sodiu, g/100g0.12
Valori medii nutriționale325 kcal
1363 kj

Ingrediente: foi albinuța 66 g. (făină de grâu, ouă, zahăr, amidon modificat, apă, ulei de floarea soarelui, agent de afânare: pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu; lapte praf degresat, sirop de glucoză, zahăr caramelizat, emulsifianți: esteri lactici ai mono- și digliceridelor cu acizi grași, esteri ai propilenglicolului cu acizi grași, difosfat tetrasodic, sare iodată, agent de îngroșare: alginat de sodiu, colorant: carmin, beta caroten; arome), magiun de prune (prune, conservant: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu) griș din grâu, unt din lapte de vacă, zahăr.

ALERGENI: gluten, lapte, ou. Poate conține urme de: arahide, soia, fructe cu coajă lemnoasă, susan.