Salam cu biscuiți

Salam cu biscuiți / kg

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs
    Proteine, g/100g7.2
   Glucide, g/100g45.4
                                 din care zaharuri, g/100g18.59
  Lipide, g/100g12.3
                                 din care saturate, g/100g2.04
Sodiu, g/100g0.33
Valori medii nutriționale323 kcal
1355 kj

Ingrediente: făină de grâu, zahăr, ou, amidon de porumb și grâu, lapte praf degresat, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, amidon modificat, sirop de glucoză și fructoză, ulei de floarea soarelui, palmier și rapiță; apă, zer pudră, sare iodată, sirop de caramel, pudră de tip iaurt, gluten din grâu, proteine din lapte, miez de nucă, mac, dextroză, zahăr caramelizat, uleiuri vegetale rafinate și deodorizante de floarea soarelui și palmier; pastă de alune, grăsime vegetală nehidrogenată de palmier, zmeură, afine, mure, emulsionați: lecitină de soia, lecitină de floarea soarelui, esteri ai acidului lactic mono- și digliceridele acizilor grași, esteri ai propan-1-2-diolului cu acizii grași, stearoil-2-lactilat de sodiu; agenți de umezire: carboximetilceluloză de sodiu, glicerol, gumă xantan; corector de aciditate: carbonați de potasiu, acid citric; antioxidant: acid ascorbic, extract bogat în tocoferol, palmitat de L-ascorbel; stabilizatori: carboximetilceluloză, gumă xantan, gumă guar; agent de îngroșare: alginat de sodiu; agenți de afânare: difosfați, carbonați de sodiu, carbonați de amoniu, pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu; agent delatinizant: gumă gellan; conservant: sorbat de potasiu, metabisulfit de sodiu; acidifiant: acid lactic; substanțe aromatizante, enzime, aromă de vanilie și rom, arome, vanilină, arome: lămâie, portocală, zmeură, fructe de pădure, măr verde; apă demineralizată, colorant: carmin, beta caroten, briliant blue, extract de sfeclă, caroteni; solvent: propilenglicol.

ALERGENI: lapte, alune, soia, ou, nuci, sulfiți. Poate conține urme de: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, susan.

Produsul poate conține coji de nucă.

A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.

Condiții de depozitare: temperatura cuprinsă între 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.