Salată bulgărească

SALATĂ BULGĂREASCĂ  300 G.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la 100 g de produs 300 g. portie
Proteine, g/100g 9.6 28.8
Glucide, g/100g 2.0 6.0
din care zaharuri, g/100g 0.99 3.0
Lipide, g/100g 6.0 18.0
din care saturate, g/100g 1.93 5.8
Sodiu, g/100g 1.46 4.4
Valori medii nutriționale 101 kcal 303 kcal
422 kj 1266 kj

Ingrediente: șuncă 100 g.(carne de porc din UE: pulpă de porc, apă, amidon, agent de întărire: lactat de sodiu, sare, proteină vegetală din soia, zaharuri: dextroză, agent de îngroșare: caragenan, proteină animală din porc, stabilizatori: difosfați, trifosfați, arome, condimente, extracte de condimente: țelină, antioxidanți: eritorbat de sodiu, extract bogat în tocoferoli, potențiator de aromă: monoglutamat de sodiu,  guanilat disodic, inozinat disodic, gelifiant: clorură de potasiu, conservant: acid lactic, nitrit de sodiu), telemea 40 g.(lapte de vaca pasteurizat, cheag, agent de întărire: clorură de calciu, sare), ou 40 g, ardei roșu 20 g, roșii 20 g, castraveți 20 g, ceapă 20 g, porumb 20 g(porumb dulce boabe, apă, sare, zahăr), salată verde 20 g.

ALERGENI: soia, țelină, lapte, ou. Poate conține: muștar.