SALATĂ GRECEASCĂ 250 G.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g de produs | 250 g portie |
---|---|---|
Proteine, g/100g | 3.4 | 8.4 |
Glucide, g/100g | 2.4 | 5.9 |
din care zaharuri, g/100g | 0.90 | 2.3 |
Lipide, g/100g | 4.9 | 12.2 |
din care saturate, g/100g | 1.50 | 3.8 |
Sodiu, g/100g | 2.20 | 5.5 |
Valori medii nutriționale | 69 kcal | 172.5 kcal |
286 kj | 715 kj |
Ingrediente: roșii 50 g, ardei roșu 50 g, măsline 50 g(măsline înnegrite prin oxidare, sare, stabilizator: gluconat feros, acidificant: acid lactic, conservant: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), telemea 50 g(lapte de vaca pasteurizat, cheag, agent de intarire: clorura de calciu, sare), ceapă 30 g, salată verde 20 g.
ALERGENI: lapte.