Salată grecească

SALATĂ GRECEASCĂ 250 G.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la 100 g de produs 250 g portie
Proteine, g/100g 3.4 8.4
Glucide, g/100g 2.4 5.9
din care zaharuri, g/100g 0.90 2.3
Lipide, g/100g 4.9 12.2
din care saturate, g/100g 1.50 3.8
Sodiu, g/100g 2.20 5.5
Valori medii nutriționale 69 kcal 172.5 kcal
286 kj 715 kj

Ingrediente: roșii 50 g, ardei roșu 50 g, măsline 50 g(măsline înnegrite prin oxidare, sare, stabilizator: gluconat feros, acidificant: acid lactic, conservant: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), telemea 50 g(lapte de vaca pasteurizat, cheag, agent de intarire: clorura de calciu, sare), ceapă 30 g, salată verde 20 g.

ALERGENI: lapte.