Sarmale de post 500 g.
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g produs | 500 g porție |
Proteine, g/100g | 2.5 | 12.5 |
Glucide, g/100g | 23.2 | 116.0 |
din care zaharuri, g/100g | 0.75 | 3.8 |
Lipide, g/100g | 3.6 | 18.1 |
din care saturate, g/100g | 0.47 | 2.4 |
Sodiu, g/100g | 1.48 | 7.4 |
Valori medii nutriționale | 137 kcal | 685 kcal |
576 kj | 2880 kj |
Ingrediente: varză murată 139 g. (sare), orez 139 g, ceapă 52 g, morcov 52 g, ardei roșu 35 g, ciuperci 35 g, ulei de floarea soarelui, pastă de tomate (roșii, sare), bază pentru mâncare (sare iodată: sare, iodat de potasiu; zahăr, potențiatori de arome: glutamat monosodic, guanilat disodic, inozinat disodic; maltodextrină, legume: morcovi, păstârnac, ardei gras roșu, ceapă, praz, piure de roșii sub formă de pudră, rădăcină de pătrunjel; condimente: semințe de țelină, pudră de usturoi, turmenic, pătrunjel, arome; suc de legume concentrat: varză creață, nap; colorant: riboflavină; extract de drojdie), sare, boia dulce, piper.