Specialitatea bucatarului

SPECIALITATEA BUCATARULUI 480 G.

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la 100 g de produs 650 g portie
Proteine, g/100g 11.9 57.2
Glucide, g/100g 1.6 7.9
din care zaharuri, g/100g 0.82 3.9
Lipide, g/100g 16.2 77.7
din care saturate, g/100g 8.80 42.3
Sodiu, g/100g 1.37 6.6
Valori medii nutriționale 203 kcal 974 kcal
840 kj 4032 kj

Ingrediente: clătite 130 g. (lapte, făină, ou, sare), șuncă 130 g. (carne de porc din UE: pulpă de porc, apă, amidon, agent de întărire: lactat de sodiu, sare, proteină vegetală din soia, zaharuri: dextroză, agent de îngroșare: caragenan, proteină animală din porc, stabilizatori: difosfați, trifosfați, arome, condimente, extracte de condimente: țelină, antioxidanți: eritorbat de sodiu, extract bogat în tocoferoli, potențiator de aromă: monoglutamat de sodiu,  guanilat disodic, inozinat disodic, gelifiant: clorură de potasiu, conservant: acid lactic, nitrit de sodiu), ciuperci 60 g, mozzarela 60 g. (lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice, sare, cheag microbian), parmezan 50 g. (lapte, sare, cheag, conservanți: lisozima proteină naturală din ou), maioneză 25 g. (ulei, lapte, ou, lămâie, apă, muștar, usturoi, sare iodată, proteine din lapte, culturi lactice, oțet din alcool, zahăr, iod, antiaglomerant: E536, amidon modificat din porumb, stabilizator: gumă xantan, colorant: betacaroten, amestec de condimente), sos bechamel 25 g. (lapte, făină de grâu, unt, ulei de măsline, sare, piper).

ALERGENI: lactoză, ou, gluten, soia, țelină, muștar.