Tarta caramel – KG
Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g produs | 1000 g porție |
Proteine, g/100g | 4.4 | 44.2 |
Glucide, g/100g | 43.2 | 432.2 |
din care zaharuri, g/100g | 3.70 | 37.0 |
Lipide, g/100g | 19.7 | 196.6 |
din care saturate, g/100g | 2.07 | 20.7 |
Sodiu, g/100g | 0.03 | 0.3 |
Valori medii nutriționale | 368 kcal | 3680 kcal |
1541 kj | 15410 kj |
Ingrediente: zahăr, făină de grâu, ulei de floarea soarelui, ouă, apă, amidon din grâu, porumb și cartofi; caise, sirop de glucoză-fructoză, amidon modificat, stabilizatori: celuloză, carboximetilceluloză de sodiu, alginat de sodiu, sulfat de calciu, difosfat tetrasodic; acididiant: acid citric; corector de aciditate: citrat de sodiu; antioxidant: acid ascorbic; emulgatori: esteri poligliceridici ai acizilor grași, mono și digliceridele acizilor grași, stearoil 2 lactat de sodiu; suport grăsime: permeat din zer, grăsime animală, grăsime vegetală, agenți de afânare: difosfați, carbonat de sodiu; smântână, dextroză, maltodextrină, proteină din lapte praf integral, sorbitol, grăsime nehidrogenată de cocos, sare iodată, zer pudră, lapte praf degresat, grăsimi vegetale de palmier, agenți gelatinizanți: alginat de sodiu: agenți de îngroșare: celuloză, carboximetilceluloză; apă demineralizată, conservant: sorbat de potasiu; coloranți: beta-caroten, riboflavină, caroteni, luteină, sulfat de calciu, caramel; solvent: propilenglicol; aromă, aromă de vanilie, vanilină.
ALERGENI: gluten, lapte, ou. Poate conține urme de: arahide, soia, fructe cu coajă lemnoasă, susan.
A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.
Condiții de depozitare: temperatura cuprinsă între 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.