Tarta caramel

Tarta caramel – KG

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs1000 g porție
    Proteine, g/100g4.444.2
   Glucide, g/100g43.2432.2
                                 din care zaharuri, g/100g3.7037.0
  Lipide, g/100g19.7196.6
                                 din care saturate, g/100g2.0720.7
Sodiu, g/100g0.030.3
Valori medii nutriționale368 kcal3680 kcal
1541 kj15410 kj

Ingrediente: zahăr, făină de grâu, ulei de floarea soarelui, ouă, apă, amidon din grâu, porumb și cartofi; caise, sirop de glucoză-fructoză, amidon modificat, stabilizatori: celuloză, carboximetilceluloză de sodiu, alginat de sodiu, sulfat de calciu, difosfat tetrasodic; acididiant: acid citric; corector de aciditate: citrat de sodiu; antioxidant: acid ascorbic; emulgatori: esteri poligliceridici ai acizilor grași, mono și digliceridele acizilor grași, stearoil 2 lactat de sodiu; suport grăsime: permeat din zer, grăsime animală, grăsime vegetală, agenți de afânare: difosfați, carbonat de sodiu; smântână, dextroză, maltodextrină, proteină din lapte praf integral, sorbitol, grăsime nehidrogenată de cocos, sare iodată, zer pudră, lapte praf degresat, grăsimi vegetale de palmier, agenți gelatinizanți: alginat de sodiu: agenți de îngroșare: celuloză, carboximetilceluloză; apă demineralizată, conservant: sorbat de potasiu; coloranți: beta-caroten, riboflavină, caroteni, luteină, sulfat de calciu, caramel; solvent: propilenglicol; aromă, aromă de vanilie, vanilină.

ALERGENI: gluten, lapte, ou. Poate conține urme de: arahide, soia, fructe cu coajă lemnoasă, susan.

A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.

Condiții de depozitare: temperatura cuprinsă între 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.