Tarta cu lamaie si caise

Tarta cu lamaie si caise – KG

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs1000 g porție
    Proteine, g/100g4.948.7
   Glucide, g/100g48.4484.4
                                 din care zaharuri, g/100g30.06300.6
  Lipide, g/100g9.998.5
                                 din care saturate, g/100g0.989.8
Sodiu, g/100g0.818.1
Valori medii nutriționale304 kcal3040 kcal
1280 kj12800 kj

Ingrediente: zahăr, făină de grâu, ouă, apă, ulei de floarea soarelui, pulpă de fructe de lămâie, caise, sirop de glucoză-fructoză, amidon modificat, stabilizatori: celuloză, carboximetilceluloză de sodiu; acididiant: acid citric; agenți de afânare: difosfați, carbonați de sodiu; făină de orez, tărâțe de grâu, sare, corector de aciditate: citrat de sodiu; antioxidant: acid ascorbic; sirop de fructoză, grasime vegetală de palmier, regulator de aciditate: acid citric; agent de îngroșare: gumă xantan; agent de gelifiere: pectine, fibre de citrice; conservant: sobat de potasiu; arome, colorant: luteină.

ALERGENI: gluten, ou. Poate conține urme de: soia, lapte.

A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.

Condiții de depozitare: temperatura cuprinsă între 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.