Tarta cu visine

Tarta cu visine – KG

Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g  la100 g produs1000 g porție
    Proteine, g/100g6.665.6
   Glucide, g/100g41.2412.0
                                 din care zaharuri, g/100g3.2132.1
  Lipide, g/100g18.8187.7
                                 din care saturate, g/100g1.7317.3
Sodiu, g/100g0.020.2
Valori medii nutriționale361 kcal3610 kcal
1509 kj15090 kj

Ingrediente: zahăr, făină de grâu, ouă, ulei vegetal de floarea soarelui, apă, vișine, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, amidon modificat, stabilizatori: celuloză, carboximetilceluloză de sodiu; acidifiant: acid citric; sare iodată, grăsime vegetală hidrogenată, iaurt pudră, permeat de zer, gluten din grâu, agenți de afânare: difosfat disodic, carbonat acid de sodiu; emulgatori: esteri poligliceridici ai acizilor grași, mono și digliceridele acizilor grași; agenți de îngroșare: gumă guar, gumă xantan; sare, antioxidant: acid ascorbic, corector de aciditate: citrat de sodiu; concentrat cu rol colorant: hibiscus, morcov; conservant: sorbat de potasiu; arome.

ALERGENI: gluten, lapte, ou.

A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.

Condiții de depozitare: temperatura cuprinsă între 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.