Tarta cu visine – KG
| Conţinutul de glucide, proteine şi lipide exprimat în g la | 100 g produs | 1000 g porție |
| Proteine, g/100g | 6.6 | 65.6 |
| Glucide, g/100g | 41.2 | 412.0 |
| din care zaharuri, g/100g | 3.21 | 32.1 |
| Lipide, g/100g | 18.8 | 187.7 |
| din care saturate, g/100g | 1.73 | 17.3 |
| Sodiu, g/100g | 0.02 | 0.2 |
| Valori medii nutriționale | 361 kcal | 3610 kcal |
| 1509 kj | 15090 kj |
Ingrediente: zahăr, făină de grâu, ouă, ulei vegetal de floarea soarelui, apă, vișine, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, amidon modificat, stabilizatori: celuloză, carboximetilceluloză de sodiu; acidifiant: acid citric; sare iodată, grăsime vegetală hidrogenată, iaurt pudră, permeat de zer, gluten din grâu, agenți de afânare: difosfat disodic, carbonat acid de sodiu; emulgatori: esteri poligliceridici ai acizilor grași, mono și digliceridele acizilor grași; agenți de îngroșare: gumă guar, gumă xantan; sare, antioxidant: acid ascorbic, corector de aciditate: citrat de sodiu; concentrat cu rol colorant: hibiscus, morcov; conservant: sorbat de potasiu; arome.
ALERGENI: gluten, lapte, ou.
A se păstra în spații curate, uscate, aerisite, ferit de acțiunea razelor de soare.
Condiții de depozitare: temperatura cuprinsă între 2 – 15 ℃ și umiditatea relativă a aerului de 65-70 %.